2006 - 2007

Finspång LC vann återigen distriktsmästerskapet i golf.

Björn Andersson och Stig Karlsson

sopade banan med övriga medspelare i

distriktet när Lions DM i golf avgjordes

i Strängnäs. Detta innebär att nästa års

DM-golf går av stapeln på

Finspångs GK:s fina bana.

Björn Andersson, en nöjd segrare vid prisutdelningen i Strängnäs.

Månadsmöte nr 2  gästades av RO

Magnus Davidsson i mitten. Här

tillsammans med vår nya medlem

Sinisa Ceho (t.v.) och faddern

Leif Andersson.

Textruta: Studiebesök i Räddningstjänsten nya lokaler 9 november –06

Förväntansfulla Lions innan rundvandringen på Räddningstjänsten.

Peter Kindblom berättar.

Ett kök som gjorde många avundsjuka.

Den nya moderna slangtvätten vållade problem för personalen.

Larmrummet innehåller den allra senaste tekniken.

Visst är man trygg med sådan personal och utrustning på räddningstjänsten?

Jag minns när dom släckte en brand hemma med den här, säger Calle (? År).

På månadsmöte nr 3  var vi och tittade på Räddningstjänstens

nya fina lokaler. Efter besöket åkte vi till klubblokalen för mötes-

förhandlingar och intagning av två nya Lions. Fr. v. Fadder Jürgen

Peters, Viktor Björk, Rolf Grenestam med fadder Stig Karlsson.

Februarimötet gästades av kommundirektör Sven-Inge Arnell som höll ett mycket intressant föredrag om Finspångs kommun med ett fokus på hur kommunen skall klara framtiden. Det är viktigt att alla kommuninvånare verkar som goodwill-ambassadörer för vår kommun.

Vi hade också glädjen att hälsa en ny medlem välkommen till oss. Anders Lund blev invald på mötet och får här sin klubbnål av sin fadder Lennart Magnusson.

Marsmötet med en suverän Tacosbuffé och Lars-Göte Wiklunds obetalbara historier.

Bill Persson fick mottaga förtjänsttecken för 25-års medlemskap i klubben.

Årets Ungdomsstipendiat, Carina Sörenson från FAIK-bandys ungdomssektion, mottager sitt välförtjänta stipendium av President Pontus Andersson (till vänster) och av Stipendie-kommittèns ordf. Björn Andersson (till höger).

Månadsmötet i April gästades av ZO, Krister Andersson (stående), samt BZO Anna Svensson.

Månadsmötet i April

Textruta: Boule-mästerskap på majmötet.
Mästare (igen)  Björn Andersson.   GRATTIS!

Mästare Björn håller cm koll när                                Håkan T. håller reda på                                  Remzija o Håkan P. i                                                                                   Håkan T. mäter.                                                       resultaten med Calle o                                     enhetlig klubbdress                                                                                                                                  Jonas som bisittare.

Bosse o Olle.                               Mackan o Stefan.                        Leif o Lars-Olof.                         Pontus o Rolf.

Här kommer några knäpp från årets sista möte och klubbmästerskap i gammalkägel. Det höll på att bli en riktigt oväntad segrare. Till slut stod en ”gammal” veteran hem segern. GRATTIS Håkan T.  årets vinnare. Linda tog i alla fall kvällens högsta poäng, med valet av pris.

(Foto: Stig Karlsson)